Osaamiseni psykologina ja psykoterapeuttina

Olen koulutukseltani psykologi ja erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Yksityinen ammatinharjoittaja olen ollut vuodesta 2012 saakka, jolloin perustin Psykologipalvelu Onnenvaaran. Valtaosa työstäni on pitkiä Kelan tukemia kuntoutuspsykoterapioita, mutta tarjoan myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja sekä muutaman käynnin keskusteluapua elämän kriisi- ja ongelmatilanteisiin.

Psykologin ja psykoterapeutin työssä minulle on tärkeää nähdä, miten terapiaprosessin aikana mielen ja elämäntilanteen solmut alkavat aueta ja esiin versoo uusia näkökulmia, elämäniloa, toivoa ja uskallusta rakentaa omannäköistä elämänpolkua ja tulevaisuutta.

Aineenopettajan koulutus ja pitkä työkokemus yliopiston opintopsykologina auttavat minua ymmärtämään  motivaatioon, oppimiseen ja keskittymiseen liittyviä haasteita. Olen erityisen kiinnostunut jännittämiseen ja ahdistukseen liittyvistä ilmiöistä, näiden lisäksi työskentelen usein myös esimerkiksi masentuneiden ja työssään uupuneiden ihmisten kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään olisiko meidän yhteistyömme toiveidesi ja tarpeittesi mukaista!

Elämäniloisin terveisin

Psykologi Milla Saarivaara